Запомнете ни! към началото на страницата ни
съдържанието е актуално от
poleti.com се стреми да бъде достъпна услуга за най-голяма част от пътуващите българи. Отворени сме за сътрудничество с фирми и организации, с отношение към туризма, комуникациите, рекламата и други.
За нас, стратегическа цел е разширяването на услугата poleti.com, за да стане тя популярна и удобна, базирана на различни средства и технологии.

наши партньори

ПЪТНИЧЕСКА АГЕНЦИЯ "ИНТЕРБАЛКАН"
Първата агенция в България, създадена преди повече от 20 години. Известна с високо ниво на туристическото обслужване, добри контакти с представените у нас авиокомпании, както и с обучението на редица специалисти в продажбите на авиационни услуги и самолетни билети.

СИТИ ЕКСПРЕС
Фирмата е създадена през 1994 г. В момента e с 34 офиса в страната и представители в повече от 55 други населени места. Извършваща доставки ОТ и ДО ВСЯКО НАСЕЛЕНО МЯСТО в България.
Компанията има над 4.5 млн. доставки годишно и е специализирана в доставки на различни видове стоки, както и на пратки с наложен платеж.

BGDATE.COM
Сериозен български сайт за създаване на контакти. Общност от вече почти 130 000 българи, от цял свят. Притежава сериозна администрация и прецизен баланс над права и отговорности за своите клиенти. По същество сайтът се е превърнал в институция в рамките на българската Интернет зона.

TRAVELJUNGLE.DE
Интернет сайт, който ви води в огромното количесто информация, свързана с пътувания, полети, хотели, коли под наем и други туристически услуги. На много сериозна основа всичко е представено достъпно и удобно. Организацията стояща зад TravelJungle е много- национална със седалище в Германия.

   
Banner Ad
Click!